Faillissement SolFly

22 juni 2021

Op 22 juni 2021 is SolFly failliet verklaard door de rechtbank in Amsterdam.

SGR is nog in afwachting van de klantgegevens en alle overige informatie. Zodra wij inzicht hebben in alle informatie, zullen wij de klanten van SolFly en reisagenten die reizen van SolFly hebben verkocht, informeren. Wacht alstublieft geduldig af en houd onze website in de gaten voor de laatste updates.

Voor klanten met een reis met een vertrekdatum na 22 juni 2021 zal SGR, samen met uw reisagent, proberen uw geboekte reis uit te voeren. Boek dus nog geen nieuwe reis. Wacht het bericht van SGR of uw reisagent af.

In alle gevallen geldt dat wij dringend adviseren geen betalingen meer aan SolFly te doen voor nog niet aangevangen reizen. Betalingen gedaan na 22 juni 2021 worden niet meer door SGR gegarandeerd.

Wij verzoeken klanten die in het bezit zijn van een Reisvoucher van SolFly om hun Reisvoucher niet via ‘Claim je voucher’ in te dienen. Via deze pagina kan er alleen geclaimd worden als een reisonderneming de Reisvoucher na vervaldatum van de voucher niet heeft terugbetaald. Dus niet in het geval van faillissementen. Claims ontvangen via ‘Claim je voucher’ naar aanleiding van het faillissement van SolFly worden niet in behandeling genomen.
Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar sgr@sgr.nl onder vermelding van ‘SolFly’.

Voor reisagenten:
Wij willen u vragen om de reizen van SolFly met een vertrek na 22 juni 2021 alsnog uit te voeren wanneer de vliegtickets volledig door SolFly betaald zijn en de tickets beschikbaar zijn voor de klant. De kosten van de vergelijkbare accommodatie kunnen bij SGR geclaimd worden.