Faillissement Stichting VNB

12 maart 2021

Update 23 april 2021

SGR heeft alle klanten die een vordering hadden op Stichting VNB een brief gestuurd. Op dit moment is SGR bezig om de reacties op deze brief te verwerken.

Heeft u alles opgestuurd? Dan zal SGR de stukken beoordelen. Als alles goedgekeurd is, ontvangt u een bericht van SGR over de uitbetaling. Ontbreken er stukken bij uw claim? Ook dan ontvangt u een bericht van SGR om deze gegevens nog aan te leveren.

Houdt er rekening mee dat, mede vanwege de omvang van het faillissement, de afwikkeling enkele maanden kan duren. Wacht u daarom een bericht van SGR geduldig af. Wij kunnen u geen status geven van individuele dossiers.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar sgr@sgr.nl onder vermelding van Stichting VNB.

9 maart 2021

Op 9 maart 2021 is Stichting VNB door de rechtbank failliet verklaard.

Klanten die een reis geboekt hebben bij Stichting VNB of een voucher met SGR-garantie hebben, ontvangen binnenkort een bericht van SGR. Op dit moment is SGR nog in afwachting van de klantgegevens en alle overige informatie.

In alle gevallen geldt dat wij dringend adviseren geen betalingen meer aan Stichting VNB te doen voor nog niet aangevangen reizen. Betalingen gedaan na 12 maart 2021 worden niet meer door SGR gegarandeerd.

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar sgr@sgr.nl onder vermelding van ‘Stichting VNB’.