Faillissement Worldwide Travel Group BV

24 november 2021

Op 23 november 2021 is Worldwide Travel Group BV (hierna: WWTG) handelend Pacific Island Travel, BOTG, Cheapcampers.nl en Impala Tours, gevestigd te Amsterdam, failliet verklaard. WWTG had haar deelnemerschap aan SGR per 16 juni 2021 beëindigd.

Klanten die voor 16 juni 2021 een reis geboekt hebben bij WWTG of een voucher met SGR-garantie hebben, ontvangen binnenkort een bericht van SGR. Op dit moment is SGR nog in afwachting van de klantgegevens en alle overige informatie. Zodra wij inzicht hebben in alle informatie, zullen wij de klanten van WWTG individueel informeren. Wacht alstublieft geduldig af en houd onze website in de gaten voor de laatste updates.

In alle gevallen geldt dat wij dringend adviseren geen betalingen meer aan WWTG te doen voor nog niet aangevangen reizen.

Wij verzoeken klanten van WWTG om hun Reisvoucher niet via ‘Claim je voucher’ in te dienen. Via deze pagina kan er alleen geclaimd worden als een reisonderneming de Reisvoucher na vervaldatum van de voucher niet heeft terugbetaald. Dus niet in het geval van faillissementen. Claims ontvangen via ‘Claim je voucher’ naar aanleiding van het faillissement van WWTG worden niet in behandeling genomen.

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar sgr@sgr.nl onder vermelding van ‘WWTG’.