Happy Tent BV: Financieel onvermogen

23 augustus 2019

Op 23 augustus 2019 heeft Happy Tent BV uit Veenendaal financieel onvermogen bij SGR aangemeld. Een deel van de geboekte reizen kan niet meer worden uitgevoerd.

Consumenten die een reis naar camping Fornella in Italiƫ met een vertrekdatum op of na 23 augustus 2019 hebben geboekt
Happy Tent heeft camping Fornella afspraken gemaakt dat de gasten kunnen aankomen. De reis kan dus gewoon doorgaan. De klanten zullen worden ontvangen door de vertegenwoordigers van Happy Tent.

Update 27-8-2019: Helaas is gebleken dat gasten die naar Camping Fornella gaan niet meer welkom zijn. De reizen naar deze camping zullen, net als de overige reizen van Happy Tent, niet meer worden uitgevoerd. Consumenten die bij Happy Tent een reis onder de SGR-garantieregeling naar camping Fornella hebben geboekt ontvangen een mail met instructies hoe zij reeds vooruitbetaalde reissommen van SGR terugbetaald kunnen krijgen.

Consumenten met een reis naar een andere camping dan Fornella hebben geboekt met een vertrekdatum op of na 23 augustus 2019
Deze reizen worden niet meer uitgevoerd. Consumenten die bij Happy Tent een reis onder de SGR-garantieregeling hebben geboekt en niet meer op reis kunnen gaan, ontvangen een dezer dagen een mail met instructies hoe zij reeds vooruitbetaalde reissommen van SGR terugbetaald kunnen krijgen.

Klanten die op reis zijn en nog moeten betalen
Klanten die op dit moment met Happy Tent op reis zijn en moeten betalen aan de camping voor het verblijf kunnen voor die kosten een claim, onderbouwd met een nota en betalingsbewijs, indienen bij SGR.

Klanten die hun vakantie moeten afbreken
Klanten die hun vakantie moeten afbreken vanwege het financieel onvermogen kunnen op vertoon van een schriftelijke bevestiging van de camping dat de vakantie voortijdig is afgebroken een vergoeding krijgen voor de niet genoten reisdagen gerekend vanaf het moment dat de reis is afgebroken.

Wij verzoeken alle consumenten die nog niet op reis zijn geen betalingen meer aan Happy Tent BV te doen, ook niet op uitdrukkelijk verzoek van een eventueel aangestelde bewindvoerder/curator. Betalingen gedaan na 23 augustus 2019 worden niet meer door SGR gegarandeerd.

Als u vragen heeft mail dan naar happytent@sgr.nl