New Dutch Travel Company BV failliet

15 juli 2020

Op 14 juli 2020 is New Dutch Travel Company BV, handelend onder Tenzing Travel, gevestigd te Amsterdam failliet verklaard.

Klanten die rechtstreeks bij Tenzing Travel een reis hebben geboekt ontvangen binnenkort van SGR een e-mail met instructies. Wij verwachten dit op korte termijn te kunnen versturen. Wacht u geduldig af en houd onze website in de gaten voor de laatste updates.

Klanten die bij een reisagent een reis hebben geboekt van Tenzing Travel ontvangen een bericht van hun reisagent. SGR verzoekt alle klanten van Tenzing Travel vriendelijk om de instructies van de reisagent geduldig af te wachten.

De website van SGR (www.sgr.nl) wordt continu van actuele informatie voorzien. Telefonisch kunnen wij je helaas niet helpen. Uw boeking/reisvoucher is gedekt door SGR conform de SGR Garantieregeling.

In alle gevallen geldt dat wij dringend adviseren geen betalingen meer aan Tenzing Travel te doen voor nog niet aangevangen reizen, ook niet op uitdrukkelijk verzoek van de curator. Betalingen gedaan na 14 juli 2020 worden niet meer door SGR gegarandeerd.