Update D-rt/D-reizen BV

26 mei 2021

SGR heeft de gegevens van alle boekingen gemaakt bij of via D-reizen verwerkt. Dat heeft helaas langer geduurd dan wij voor ogen hadden.

Vandaag zijn wij gestart met het uitnodigen van klanten om een claim bij SGR in te dienen.

Wij zijn begonnen met het versturen van uitnodigingen aan klanten die een reis hadden geboekt met een vertrekdatum in maart 2020 en die in het bezit zijn van een voucher met SGR-Garantie. Deze uitnodigingen worden gefaseerd verstuurd.
Wacht het bericht van SGR af. Wij zullen u via deze site informeren als alle uitnodigingen voor deze groep zijn verstuurd en wij gaan starten met de volgende serie uitnodigingen.

De volgende serie uitnodigingen zal zijn:

  • Klanten die in het bezit zijn van een voucher met SGR-Garantie en een reis hadden geboekt met een vertrekdatum in april 2020.
  • Klanten die een reis hebben geboekt met een vertrekdatum in april en mei 2021 en die nog niet door D-reizen was geannuleerd.

U heeft een reis bij of via D-reizen geboekt en was D-reizen uw reisorganisator?
SGR heeft in ieder geval besloten geen reizen uit te voeren met een vertrekdatum tot en met 13 juni 2021. Houdt onze website in de gaten. Bel of mail niet naar SGR; SGR neemt met u contact op over uw reis.

Op uw boekingsbevestiging kunt u zien of u een reis via D-reizen heeft geboekt van een andere reisorganisator. Is dat laatste het geval, dan kunt u contact opnemen met die betrokken reisorganisator om te vragen of uw reis nog doorgaat.