Update DR-T/D-reizen BV: nieuwe ronde uitnodigingen

5 juli 2021

SGR is gestart met het uitnodigen van de volgende groep klanten:

  • Klanten die in het bezit zijn van een Reisvoucher voor een reis met een vertrekdatum in mei 2020 (dus heb je een Reisvoucher voor een reis met een vertrekdatum na mei 2020, dan ontvang je later bericht van SGR. SGR behandelt claims op volgorde van vertrekdatum in 2020);
  • Klanten die een geboekte reis hebben met vertrekdatum in april of mei 2021 en die nog niet door D-reizen was geannuleerd.

Geen bericht van SGR
Behoor je tot de groep klanten die in het bezit is van een Reisvoucher voor een reis met vertrekdatum in april of mei 2020 en heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Dan kun je contact opnemen met SGR. Stuur een mail naar sgr@sgr.nl met als onderwerpregel “Reisvoucher vertrekdatum april of mei 2020 geen uitnodiging ontvangen”. Graag in de mail je boekingsnummer van D-reizen vermelden.

Wordt er een andere reisorganisator dan D-reizen vermeld op jouw boekingsbevestiging? Dan kun je contact opnemen met die betrokken reisorganisator om te vragen of de reis nog doorgaat.

D-reizen als reisorganisator
Heb je bij D-reizen geboekt en was D-reizen de reisorganisator? Dan heeft SGR in ieder geval besloten geen reizen uit te voeren met een vertrekdatum tot en met 13 juni 2021. Klanten met een vertrekdatum vanaf 14 juni 2021 worden door SGR persoonlijk geïnformeerd of de reis wel of niet kan doorgaan.

Vertrek je binnen nu en 14 dagen en heb je nog geen bericht ontvangen? Neem dan contact op met reizen@sgr.nl.

Heb je nog vragen? Dan verwijzen wij je graag naar de FAQ’s.