Update Solfly: SGR in afwachting van klant- en boekingsgegevens, wat nu?

16 juli 2021

SGR is nog in afwachting van de klant- en boekingsgegevens van Sol Fly. Wij kunnen je dan ook nog niet persoonlijk informeren.

Boekingen met vertrek in de toekomst
Voor boekingen met een vertrek in de toekomst zal geprobeerd worden de boeking alsnog uit te voeren. Boek dan ook nog geen nieuwe reis en wacht een bericht van de reisorganisatie af.

Via D-reizen een reis van Solfly geboekt?
Heb je via D-Reizen een reis geboekt bij Sol Fly? SGR probeert in samenwerking met Prijsvrij de reis alsnog uit te voeren. Prijsvrij zal contact met je opnemen over de boeking en de verdere afhandeling hiervan. Wacht een bericht van Prijsvrij af. Je hoeft je niet te melden bij SGR.

Heb je een reis van Sol Fly geboekt via een andere reisorganisatie?

  • De reisorganisatie zal contact met je opnemen over de afhandeling van de boeking. De reisorganisatie zal proberen jouw reis uit te voeren.
  • Heb je een Reisvoucher ontvangen van de reisorganisatie waar je een reis van Sol Fly hebt geboekt? De reisorganisatie zal de waarde van de voucher terugbetalen. Neem hiervoor contact op met de reisorganisatie.

Direct bij Sol Fly geboekt of een Reisvoucher met SGR-garantie van Sol Fly ontvangen?
Dan kunnen wij nog geen contact met je opnemen omdat wij nog geen informatie hebben ontvangen. SGR zal contact opnemen zodra deze informatie beschikbaar is.