Zo heb en houd je garantie op je geboekte vakantie  

15 juni 2021

Jarenlang heb je gebruik kunnen maken van een gratis garantie op je geboekte vakantie. Garantie zullen we je blijven geven; daar zijn we voor. Maar om die garantie ook in de toekomst te kunnen blijven bieden, betaalt iedereen die een reis boekt bij een SGR-aangesloten reisonderneming sinds 1 februari 2021 € 5 per persoon per boeking.

Meer reizen dan ooit zijn in korte tijd geannuleerd vanwege Corona. Veel reizigers, zoals misschien ook jij, ontvingen een Reisvoucher met SGR-garantie. Om al die reizigers te helpen, hebben we financiële afspraken gemaakt met de overheid.

En wij doen er ook alles aan om reizigers, zoals jij, nu en in de toekomst een onbezorgde vakantie te kunnen blijven garanderen. Dat zijn we verplicht en dat willen we ook. Bovendien moet SGR alle gemaakte afspraken met de overheid terugbetalen. Daarom draagt iedereen vanaf nu een eigen steentje bij.

Met slechts € 5 per persoon per boeking kunnen wij jou die financiële zekerheid, vertrouwen en rust blijven bieden. En houd jij garantie op je geboekte vakantie! Kijk hier voor meer informatie.

SGR, garantie op je geboekte vakantie.
Nu, én in de toekomst.