Ocean Blue Latin America BV h/o Fly Brazil: financieel onvermogen

Bron: | 04-11-2014

Op 4 november 2014 heeft Ocean Blue Latin America BV te Almere financieel onvermogen bij SGR aangemeld. Ocean Blue Latin America handelt ook onder de naam Fly Brazil.

Informatie voor klanten die al in Brazilië zijn volgt zo spoedig mogelijk.

Consumenten die rechtstreeks bij Fly Brazil een reis onder de SGR-garantieregeling hebben geboekt en niet meer op reis gaan ontvangen binnenkort een bericht met instructies hoe zij reeds vooruitbetaalde reissommen van SGR terugbetaald kunnen krijgen.

 Zij kunnen ook vooruitlopend op dit bericht op de pagina Schade claimen op deze site een "Schadeformulier consument" downloaden en uitprinten. Het schadeformulier kan in de plaats van ons bericht worden ingevuld en ondertekend, en samen met de boekingsbevestiging en betaalbewijzen aan SGR worden gezonden. De adresgegevens staan op het schadeformulier vermeld.

Consumenten die via een reisbureau hebben geboekt kunnen bij dat reisbureau terecht voor meer informatie en hulp bij het indienen van een claim.

In alle gevallen geldt dat wij u dringend adviseren geen betalingen meer aan Ocean Blue Latin America BV te doen voor nog niet aangevangen reizen, ook niet op uitdrukkelijk verzoek van een eventueel aangestelde curator. Betalingen gedaan na 4 november 2014 worden niet meer door SGR gegarandeerd.