Isropa Reizen BV: financieel onvermogen

Bron: | 29-10-2013

Op 29 oktober 2013 heeft Isropa Reizen BV te Amsterdam financieel onvermogen bij SGR aangemeld.

Consumenten die rechtstreeks bij Isropa Reizen BV een reis onder de SGR-garantie-regeling hebben geboekt en niet meer op reis gaan ontvangen binnenkort een bericht met instructies hoe zij reeds vooruitbetaalde reissommen van SGR terugbetaald kunnen krijgen.

Zij kunnen ook vooruitlopend op dit bericht op de pagina “Schade claimen” op deze site een “Schadeformulier consument” downloaden en uitprinten. Het schadeformulier kan in de plaats van onze brief worden ingevuld en ondertekend, en samen met de boekingsbevestiging en betaalbewijzen aan SGR worden gezonden. De adresgegevens staan op het schadeformulier vermeld. Vermeld op de envelop aan de voorzijde “schadeclaim Isropa”.

Consumenten die via een reisbureau hebben geboekt kunnen bij dat reisbureau terecht voor meer informatie en hulp bij het indienen van een claim.

In alle gevallen geldt dat wij u dringend adviseren geen betalingen meer aan Isropa Reizen BV te doen voor nog niet aangevangen reizen, ook niet op uitdrukkelijk verzoek van een eventueel aangestelde curator. Betalingen gedaan na 29 oktober 2013 worden niet meer door SGR gegarandeerd.