Lema BV h/o Odysseus Luxe Vakanties & Rondreizen: financieel onvermogen.

Bron: | 19-12-2014

Op 19 december 2014 heeft Lema BV te Amstelveen financieel onvermogen bij SGR aangemeld. Lema handelt onder de naam Odysseus Luxe Vakanties & Rondreizen (nader: Odysseus).

Informatie voor klanten die al op vakantie zijn volgt zo spoedig mogelijk.

Consumenten die rechtstreeks bij Odysseus een reis onder de SGR garantieregeling hebben geboekt en niet meer op reis gaan ontvangen binnenkort een bericht met instructies hoe zij reeds vooruitbetaalde reissommen van SGR terugbetaald kunnen krijgen.

Zij kunnen ook vooruitlopend op dit bericht via de pagina Schade claimen op deze site hun schadeclaim indienen. Hetzij online, hetzij via het ‘Schadeformulier consument”.

Consumenten die via een reisbureau hebben geboekt kunnen bij dat reisbureau terecht voor meer informatie en hulp bij het indienen van een claim.

In alle gevallen geldt dat wij u dringend adviseren geen betalingen meer aan Lema BV/Odysseus te doen voor nog niet aangevangen reizen, ook niet op uitdrukkelijk verzoek van een eventueel aangestelde curator. Betalingen gedaan na 19 december 2014 worden niet meer door SGR gegarandeerd.