Oad Groep: faillissement

Bron: | 25-09-2013

Op 25 september 2013 is de OAD Groep failliet verklaard.

SGR is op dit moment bezig om alle informatie te verzamelen om te kunnen bepalen op welke manier de schade zal worden afgewikkeld. Wij zullen daar op korte termijn meer duidelijkheid over geven via deze site.

Reizen die vandaag, 25 september 2013, nog moeten beginnen zullen niet worden uitgevoerd. Deze klanten kunnen bij SGR een schadeclaim indienen. Het schadeformulier vindt u op deze site onder Schade claimen.

Voor reizen met een vertrekdatum van 26 september 2013 of later onderzoeken wij de mogelijkheden om de bij Oad geboekte reizen te laten doorgaan.

Als u bij een van de reisbureaus (o.a. Globe reisburo’s) een reis heeft geboekt van een touroperator die niet tot de Oad Groep behoort, dan zal die touroperator de reis gewoon uitvoeren. Als u nog niet de volledige reissom aan het reisbureau had betaald verzoeken wij u het restant rechtstreeks aan uw touroperator te betalen.

In alle gevallen geldt dat wij u dringend adviseren geen betalingen meer aan de Oad Groep te doen voor nog niet aangevangen reizen. Betalingen gedaan na 25 september 2013 worden niet meer door SGR gegarandeerd.