Reis- en Passagebureau Van Maren BV: financieel onvermogen.

Bron: | 18-09-2013

Op 18 september 2013 heeft Reis- en Passagebureau Van Maren BV – tevens handelend onder de namen L.P.R. reisbureau en Reisburo De Singel - met vestigingen te Dordrecht (Calandstraat 26; Admiraalsplein 67; P.A. de Kokplein 169; Van Eesterenplein 81), Zwijndrecht (Hof van Holland 68-70) en Alblasserdam (Van Hogendorpweg 12) financieel onvermogen bij SGR aangemeld.

Reis- en Passagebureau Van Maren BV heeft als tussenpersoon namens diverse reis-organisaties bemiddeld bij de totstandkoming van reisovereenkomsten met consumenten. Wanneer u door bemiddeling van Reis- en Passagebureau Van Maren BV zo’n reis heeft geboekt dan zal de reisorganisator uw reis gewoon uitvoeren. Indien u nog niet uw gehele reissom heeft betaald dan dient u nog openstaande bedragen rechtstreeks aan die reisorganisator te betalen. De reisorganisator zal een dezer dagen rechtstreeks contact met u opnemen.

In alle gevallen geldt dat wij u dringend adviseren geen betalingen meer aan Reis- en Passagebureau Van Maren BV te doen voor nog niet aangevangen reizen, ook niet op uitdrukkelijk verzoek van de (nog aan te stellen) curator.