Reis BetaalPlatform

Zekerheid bij betalingen – ook in onzekere tijden
Om de reisbranche én de consument meer zekerheid te bieden is in samenwerking met SGR de Stichting Reis BetaalPlatform opgericht. Hét platform voor betalingen in de reisbranche. Een vertrouwd en betrouwbaar systeem om betalingen van reisgelden met minder risico en minder kosten te laten verlopen. Dit biedt voordelen voor reisbedrijven én consumenten.

Stichting Reis BetaalPlatform (RBP) – voor touroperators en reisbureaus
RBP regelt volledig geautomatiseerd betalingen tussen reisagenten en touroperators. Het Platform bewaakt ontvangsten van consumenten en betaalt op het juiste moment aan de aangesloten reisagenten en touroperators. Hierdoor zijn bankgaranties niet meer nodig. Touroperators en reisagenten lopen minder risico op schade. De belangen zijn dus beter beschermd en de kosten van betalingsverkeer gaan omlaag. Stichting Reis BetaalPlatform geeft zekerheid en maakt het gehele betaalproces gemakkelijker.

Voor meer informatie over SBR klik hier.

Aan een eigen website van Stichting Reis BetaalPlatform en Stichting Betaal je Reis wordt hard gewerkt. RBP en SBR zijn stichtingen en handelen dus zonder winstoogmerk.