A en A Tours BV: faillissement

19 september 2018

A en A Tours BV: faillisement

Op 19 september 2018 heeft de curator van A en A Tours BV bij SGR gemeld dat op 18 september 2018 het faillissement van A en A Tours BV is uitgesproken.
A en A Tours BV handelt ook onder de naam A & A Tours Reisadvisering en is gevestigd in Tiel met filialen in Culemborg, Druten en Geldermalsen.A en A Tours BV heeft als tussenpersoon namens diverse reisorganisaties bemiddeld bij de totstandkoming van reisovereenkomsten met consumenten. Wanneer u door bemiddeling van A en A Tours BV zo’n reis heeft geboekt dan zal de reisorganisator uw reis gewoon uitvoeren. Indien u nog niet uw gehele reissom heeft betaald dan dient u nog openstaande bedragen rechtstreeks aan die reisorganisator te betalen.
De reisorganisator zal een dezer dagen rechtstreeks contact met u opnemen.
De naam van de reisorganisatie is terug te vinden op uw boekingsbevestiging.Consumenten die een reis van A en A Tours BV zelf (als organisator) onder de SGR-garantieregeling hebben geboekt en niet meer op reis gaan ontvangen zo spoedig mogelijk een bericht met instructies hoe zij reeds vooruitbetaalde reissommen van SGR terugbetaald kunnen krijgen.
Zij kunnen ook vooruitlopend op dit bericht via de pagina Schade claimen op deze site hun schadeclaim indienen. Hetzij online, hetzij via het ‘Schadeformulier consument’.In alle gevallen geldt dat wij u dringend adviseren geen betalingen meer aan A en A Tours BV te doen voor nog niet aangevangen reizen, ook niet op uitdrukkelijk verzoek van de curator. Betalingen gedaan na 19 september 2018 worden niet door SGR gegarandeerd.