Faillissement Eigen-Wijze Duikreizen BV

5 mei 2021

Update 20-05-2021
SGR heeft alle klantgegevens en overige informatie van Eigen-Wijze Duikreizen BV ontvangen.

Op dit moment zijn wij druk bezig om deze gegevens te analyseren en verder te verwerken. U hoeft op dit moment nog niets te doen.
U ontvangt binnen 2 maanden een e-mail van SGR met verdere informatie over de afhandeling van het faillissement en wat dit voor u betekent. Wacht u dit bericht geduldig af.

05-05-2021
Op 4 mei 2021 is Eigen-Wijze Duikreizen BV failliet verklaard door de rechtbank in Overijssel.

Klanten die een reis geboekt hebben bij Eigen-Wijze Duikreizen BV of een voucher met SGR-garantie hebben, ontvangen binnenkort een bericht van SGR. Op dit moment is SGR nog in afwachting van de klantgegevens en alle overige informatie. Zodra wij inzicht hebben in alle informatie, zullen wij de klanten van Eigen-Wijze Duikreizen BV individueel informeren. Wacht alstublieft geduldig af en houd onze website en onze social media in de gaten voor de laatste updates.

In alle gevallen geldt dat wij dringend adviseren geen betalingen meer aan Eigen-Wijze Duikreizen BV te doen voor nog niet aangevangen reizen. Betalingen gedaan na 5 mei 2021 worden niet meer door SGR gegarandeerd.

Wij verzoeken klanten van Eigen-Wijze Duikreizen BV om hun Reisvoucher niet via ‘Claim je voucher’ in te dienen. Via deze pagina kan er alleen geclaimd worden als een reisonderneming de Reisvoucher na vervaldatum van de voucher niet heeft terugbetaald. Dus niet in het geval van faillissementen. Claims ontvangen via ‘Claim je voucher’ naar aanleiding van het faillissement van Eigen-Wijze Duikreizen BV worden niet in behandeling genomen.

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar sgr@sgr.nl onder vermelding van ‘Eigen-Wijze Duikreizen BV’.