Faillissement WRC Reizen Groep BV

14 april 2021

Update 23-06-2020

SGR heeft de gegevens van alle boekingen gemaakt bij of via WRC Reizen Groep BV verwerkt. Dat heeft helaas langer geduurd dan wij voor ogen hadden.

Vandaag zijn wij gestart met het uitnodigen van klanten om een claim bij SGR in te dienen.

Wij zijn begonnen met het versturen van uitnodigingen aan klanten die een reis hadden geboekt met een vertrekdatum in april 2021 en die in het bezit zijn van een voucher met SGR-Garantie. Deze uitnodigingen worden gefaseerd verstuurd.
Wacht het bericht van SGR af. Wij zullen u via deze site informeren als alle uitnodigingen voor deze groep zijn verstuurd en wij gaan starten met de volgende serie uitnodigingen.

 

Update 17-05-2021

Uw reisorganisator WRC Reizen Groep BV is failliet verklaard. SGR heeft het bericht over het faillissement op 14 april 2021 op www.sgr.nl gepubliceerd.

SGR heeft via de curator van WRC Reizen Groep BV uw gegevens ontvangen. Op basis van de garantieregeling kan SGR ervoor kiezen om geboekte reizen uit te voeren. Gezien de omstandigheden met Covid-19 heeft SGR besloten om uw reis niet uit te voeren. Dit betekent dat uw reis niet doorgaat.

U ontvangt binnen 2 maanden een e-mail van SGR met een uitnodiging om uw vooruitbetaalde reissom online te claimen via het SGR-zelfserviceportal.

 

Update 30-04-2021

Alle informatie die SGR nodig heeft om klanten van WRC Reizen Groep BV individueel te kunnen informeren is nog niet volledig beschikbaar. Zodra SGR alle informatie ontvangen heeft, gaan wij de informatie analyseren. Dat kost nog tijd.

Wacht alstublieft geduldig af en houd onze website (www.sgr.nl) in de gaten voor de laatste updates. Totdat wij alle informatie hebben verwerkt kunnen wij nog geen individuele vragen beantwoorden via de e-mail of telefoon.

 

14-04-2021

Op 14 april 2021 heeft WRC Reizen Groep BV te Hilversum financieel onvermogen bij SGR aangemeld. WRC Reizen Groep handelt onder de namen WRC Reizen, Club Amerika Reizen, Club Australië Reizen, Club Canada Reizen, Cruise Factory, WRC Reizen Groep, WRC-HAT Reizen en Zuid-Europa Reizen.

SGR gaat nu, in overleg met de aangestelde curator, alle benodigde informatie verzamelen die nodig is om klanten die bij WRC Reizen Groep BV een reis hebben geboekt te helpen. Mocht u een Reisvoucher met SGR-garantie in uw bezit hebben, dan is die gedekt.

Zodra wij inzicht hebben in alle informatie, zullen wij de klanten van WRC Reizen Groep BV individueel informeren. Wacht alstublieft geduldig af en houd onze website en onze social media in de gaten voor de laatste updates. Op dit moment beschikt SGR niet over uw gegevens. Wij kunnen om die reden individuele vragen niet beantwoorden via de e-mail of telefoon.

Wij adviseren dringend geen betalingen meer aan WRC Reizen Groep BV te doen voor nog niet aangevangen reizen. Betalingen gedaan na 14 april 2021 worden niet meer door SGR gegarandeerd.

Wij verzoeken klanten van WRC Reizen Groep BV om hun Reisvoucher niet via ‘Claim je voucher’ in te dienen. Via deze pagina kan er alleen geclaimd worden als een reisonderneming de Reisvoucher na vervaldatum van de voucher niet heeft terugbetaald. Dus niet in het geval van faillissementen. Claims ontvangen via ‘Claim je voucher’ naar aanleiding van het faillissement van WRC Reizen Groep BV worden niet in behandeling genomen. U ontvangt zodra het kan een uitnodiging om te claimen. Wacht u deze geduldig af. SGR gaat voor u aan de slag.

Heeft u alleen een vliegticket geboekt? Dan kunnen wij u niet helpen. SGR geeft géén garantie op losse vliegtickets.

Uw eventuele vragen mag u mailen naar info@sgr.nl o.v.v. WRC Reizen.