Win een Tile Mate bagagetracker

SGR bestaat 40 jaar en dat vieren we met een mooie winactie! Boek je jouw vakantie bij een SGR aangesloten reisorganisatie? Dan maak je kans op één van de 1.000 Tile Mate Trackers. Doe mee, want misschien ben jij wel een van de winnaars. Deze handige tracker wil je vast meenemen als je op reis gaat!

keyvisual-winactie

Neem je Tile Mate mee op reis

  • compact formaat
  • vind sleutels, tas of koffer snel terug
  • nauwkeurige locatie via de app op je telefoon

Zo maak je kans op een tracker

Deelname aan de jubileum winactie is gratis. Jouw deelname is compleet als je tijdens de actieperiode (van 17 januari 2023 – 30 juni 2023)

✔️ een reis boekt bij een SGR aangesloten reisorganisatie;

✔️ de prijsvragen beantwoordt;

✔️ en het formulier hieronder volledig ingevuld verzendt.

Van 17 januari 2023 tot en met 30 juni 2023 maak je kans op een bagage tracker van Tile. Winnaars ontvangen hierover persoonlijk bericht via e-mail. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en bij deelname aan de winactie ben je akkoord met de actievoorwaarden. Aan het einde van elke maand binnen de actieperiode worden de winnaars van de afgelopen maand getrokken. Heb je een reis geboekt bij een SGR aangesloten reisbureau? Doe dan mee en maak gratis kans op een van de 1.000 Tile Mate Trackers!

Vragen over de actie en/of voorwaarden? Ons webcareteam staat voor je klaar. Volg onze Facebookpagina en stel je vraag via de chat.

Beantwoord de vragen en win!

Hoe goed ken jij SGR? Beantwoord de vragen hieronder, vul het formulier volledig in en misschien ben jij een van de winnaars!

Stap 1 van 4

SGR staat garant voor mijn vakantie(Vereist)