Win een Tile Mate bagagetracker

SGR bestaat 40 jaar en dat vieren we met een mooie winactie! Boek je jouw vakantie bij een SGR aangesloten reisorganisatie? Dan maak je kans op één van de 1.000 Tile Mate Trackers. Doe mee, want misschien ben jij wel een van de winnaars. Deze handige tracker wil je vast meenemen als je op reis gaat!


keyvisual-winactie

Neem je Tile Mate mee op reis

  • compact formaat
  • snel je sleutels, tas of koffer terugvinden
  • nauwkeurige locatie via de app op je telefoon

Zo maak je kans op een tracker

Deelname aan de jubileum winactie is gratis. Jouw deelname is compleet als je tijdens de actieperiode (van 17 januari 2023 tot 18 december 2023)

✔️ een reis boekt bij een SGR aangesloten reisorganisatie;

✔️ de prijsvragen beantwoordt;

✔️ en het formulier hieronder volledig ingevuld verzendt.

Beantwoord de vragen en win!

Hoe goed ken jij SGR? Beantwoord de vragen hieronder, vul het formulier volledig in en misschien ben jij een van de winnaars!

Stap 1 van 4

SGR staat garant voor mijn vakantie(Vereist)

Van 17 januari 2023 tot en met 18 december 2023 maak je kans op een bagage tracker van Tile. Winnaars ontvangen hierover persoonlijk bericht via e-mail. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en bij deelname aan de winactie ben je akkoord met de actievoorwaarden. Aan het einde van elke maand binnen de actieperiode worden de winnaars van de afgelopen maand getrokken. Heb je een reis geboekt bij een SGR aangesloten reisbureau? Doe dan mee en maak gratis kans op een van de 1.000 Tile Mate Trackers!

De Tile Mate Tracker is zeer eenvoudig te gebruiken. Je kunt de Tile Mate Tracker aan jouw eigendommen bevestigen en deze gemakkelijk terugvinden met behulp van de gratis Tile-app middels Bluetooth. De Tile is waterbestendig en heeft een handig gaatje voor het makkelijk bevestigen aan jouw eigendommen. Als je vaak spullen kwijtraakt, vind je deze snel terug met de Tile door de locatie af te lezen via de Tile app of door de Tile een geluidje te laten maken. Is de Tile buiten het Bluetooth bereik van 76 meter, dan maakt deze gebruik van het wereldwijde Tile-netwerk van 35 miljoen Tile-gebruikers en partnerapparaten. Wanneer een Tile-gebruiker binnen het Bluetooth-bereik van jouw Tile komt zal de laatst bekende locatie automatisch en anoniem worden bijgewerkt in de Tile App. Het Tile-netwerk blijft groeien, waardoor het steeds gemakkelijker wordt om jouw waardevolle spullen te volgen en te vinden. Via de app kun je gemakkelijk de locatie zien van al jouw Tiles.

De Tile-app maakt gebruik van de ingebouwde Tile-vindkracht van de volgende partnerapparaten. Klik hier om de gedetailleerde lijst van partnerapparaten te bekijken.

Vragen over de actie en/of voorwaarden? Ons webcareteam staat voor je klaar. Volg onze Facebookpagina en stel je vraag via de chat.