Faillissement D-RT/D-reizen

6 april 2021

Update 22-04-2021

Alle informatie die SGR nodig heeft om klanten van D-Rt Retail BV individueel te kunnen informeren is sinds 21 april 2021 voor SGR beschikbaar. Die informatie moet nu door SGR worden verwerkt. Dat kost nog tijd.

Wacht alstublieft geduldig af en houd onze website (www.sgr.nl) en onze social media in de gaten voor de laatste updates. Totdat wij alle informatie hebben verwerkt kunnen wij nog geen individuele vragen beantwoorden via de e-mail of telefoon.

06-04-2021

Op 6 april 2021 is D-RT Retail BV, handelend onder de namen D-reizen en VakantieXperts, gevestigd te Hoofddorp failliet verklaard. De franchise ondernemingen die opereren onder de merknaam VakantieXperts vallen buiten het faillissement.

SGR gaat nu, in overleg met de aangestelde curator, alle benodigde informatie verzamelen die nodig is om klanten die bij of via D-RT Retail BV een reis hebben geboekt te helpen. Mocht u een Reisvoucher met SGR-garantie in uw bezit hebben, dan is die gedekt.

Zodra wij inzicht hebben in alle informatie, zullen wij de klanten van D-RT Retail BV individueel informeren. Wacht alstublieft geduldig af en houd onze website en onze social media in de gaten voor de laatste updates. Op dit moment beschikt SGR niet over uw gegevens. Wij kunnen om die reden individuele vragen niet beantwoorden via de e-mail of telefoon.

Wij adviseren dringend geen betalingen meer aan D-RT Retail BV te doen voor nog niet aangevangen reizen. Betalingen gedaan na 6 april 2021 worden niet meer door SGR gegarandeerd.

Klanten van D-RT Retail BV krijgen van SGR een uitnodiging om een claim in te dienen. Heeft u een Reisvoucher in uw bezit? Dan dient u deze pas in nadat u een bericht van SGR heeft ontvangen.

Wij verzoeken klanten van D-RT Retail BV om hun Reisvoucher niet via ‘Claim je voucher’ in te dienen. Via deze pagina kan er alleen geclaimd worden als een reisonderneming de Reisvoucher na vervaldatum van de voucher niet heeft terugbetaald. Dus niet in het geval van faillissementen. Claims ontvangen via ‘Claim je voucher’ naar aanleiding van het faillissement van D-RT/D-reizen worden niet in behandeling genomen. U ontvangt zodra het kan een uitnodiging om te claimen. Wacht u deze geduldig af. SGR gaat voor u aan de slag.

Veelgestelde vragen