Einde van een spectaculair jubileumjaar

3 november 2023

4-12-2023 update
deze winactie is afgelopen

 

Ter afsluiting van ons geweldige jubileumjaar bij SGR willen we graag een van de hoogtepunten met jullie delen. We begonnen ons jubileum met een spannende winactie voor alle reisenthousiastelingen, en vandaag presenteren we het eindresultaat. We vroegen jullie: “Welk lied past volgens jou bij SGR?” We waren blij verrast door de leuke inzendingen die we hebben ontvangen. We hebben genoten van de creatieve inzendingen.

Het resultaat van deze inzendingen is onze eigen ‘SGR Jubileum Winactie’ playlist geworden. Deze playlist is een unieke verzameling van nummers die het gevoel van vakantie, vertrouwen, plezier en zekerheid belichamen, want SGR staat voor ‘Garantie op je geboekte vakantie’. We willen alle deelnemers van de winactie hartelijk bedanken voor jullie bijdrage aan ons feestelijke jubileum jaar.

Je kunt nog steeds deelnemen aan de Tile Mate Tracker jubileum actie van SGR door jouw lied toe te voegen aan de playlist. Ga daarvoor naar onze speciale jubileum winactiepagina op www.sgr.nl/winactie. Beantwoord de vragen en voeg jouw favoriete nummer toe dat het gevoel van SGR weergeeft. Wie weet zie je jouw inzending snel tussen in deze speciale Spotify playlist van SGR.