Harel Travel BV h/o Harel Israel/By Harel: financieel onvermogen

Bron: | 06-04-2016

Op 5 april 2016 heeft Harel Travel BV te Ede financieel onvermogen bij SGR aangemeld. Harel Travel BV handelt onder de namen Harel Israel en By Harel.
 
Harel Israel/By Harel was deelnemer aan SGR tot en met 7 mei 2015.
 
Consumenten die voor of op 7 mei 2015 bij Harel Israel/By Harel een reis onder de SGR-garantieregeling hebben geboekt, welke reis niet al eerder is geannuleerd en terugbetaald, en die wegens het financieel onvermogen niet meer op reis gaan ontvangen binnenkort van SGR een bericht met instructies hoe zij reeds vooruitbetaalde reissommen van SGR terugbetaald kunnen krijgen. Zij kunnen ook vooruitlopend op dit bericht via de pagina Schade claimen op deze site hun schadeclaim indienen.
 
Consumenten die na 7 mei 2015 bij Harel Israel/By Harel een reis hebben geboekt kunnen geen beroep doen op SGR. SGR kan voor deze klanten geen uitkering doen omdat op deze boekingen geen SGR-garantie van toepassing is.
 
In alle gevallen geldt dat wij consumenten dringend adviseren geen betalingen meer aan Harel Israel/By Harel te doen voor nog niet aangevangen reizen, ook niet op uitdrukkelijk verzoek van een eventueel aangestelde curator.
 
Voor boekingen gedaan voor of op 7 mei 2015 geldt dat betalingen op deze boekingen gedaan na 6 april 2016 niet door SGR worden gegarandeerd.